keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Syystunnelmia.

Eikö ole ihanaa kun on syksy! Kesävaatteet on siirretty kaappien perälle, ja syysvaatteet pooloineen ja villapaitoineen täyttävät hyllyjen etureunat. Kesän lämpimien kelien jälkeen on ihanaa mennä kävelylle, kun ulkona on raikas, poskipäät ihanasti punastuttava syysilma. Reippaan ulkoilun jälkeen onkin ihana tallustaa suihkuun, kömpiä viltin alle kaakaokuppi kädessä ja katsoa elokuva rakkaimman kanssa. Eikä kynttilöitäkään saa unohtaa. Kynttilämeri valaisemaan, ja sähkölasku säästyy :) 

Meillä H ja H:n isä puuhastelevat viikonloppuisin ullakkolla, jotta saisimme puhaltaa ekovillan sinne muutaman viikon päästä. Eteinen pitää laittaa viikonlopun aikana kuntoon, että saa villapipot ja lapasetkin oman paikkansa. Ja taipaapi olkkarikin saada uuden järjestyksen. Pitää katsoa minkälianen fiilis on perjantai-iltana.

Uusi tulokas kotiimme on kiikkutuoli. Voih, kuinka siinä onkin kiva istua ja kutoa. Hihi. Kiikkutuoli on isovanhempieni vanha, alkuperäisväriltään musta, mutta se on joskus maalattu valkoiseksi. 



H löysi ullakolta vanha, sota-aikaa kuvaavan kartan. Siihen täytyy vain löytää sopivankokoinen kartonki, jonka päälle voimme sitten liimata kartan ja kehystää sen tauluksi.



Golfaiheiset kyltit saivat lisäystä viimevikkoiselta Pietarsaarenreissulta.


Ei kommentteja: