sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Huutokauppasaalis

Eilen kävimme huutokaupassa, tässä ihan naapurissa. Mummuni serkkujen kotitalo, yli sata vuotta vanha ihana puutalo, 3000 neliön tontteineen, sijaitsee vain 100 metrin päässä meistä. Eilen siellä järjestettiin huutokauppa, jossa kaikki irtaimisto myytiin. Täytyy sanoa, että kokemus oli jännä, ja mieleen painuva. Onnistuin jopa hankkimaan, ainakin omasta mielestäni, hienon saaliin. Huusin meillei laatikon, missä oli vanha kello, vanha Arabian kukkorasia, sekä muutama muu vanha esine. Onnekseni, meklari esitteli vain kellon, tarjotessaan laatikkoa, eikä nostanut kukkorasiaa esille lainkaan, muuten hinta olisi varmaan noussut niin korkeaksi, että en olisi kukkoa saanut. Mutta hyvä tuuri kävi, 10 eurolla, saimme hankittua meille kellon ja kukkorasian. Onnellisena lompsin kotia. Tästä on hyvä aloittaa huutokauppahuutelijan ura.

H:n kanssa ihastuimme myös vanhaan, seinälle kiinnitettävään kahvimyllyyn, ja vanhaan keittiövaakaan. Kummankin hinta nousi kuitenkin reilusti yli 50 euron, joten annoimme niiden mennä ohitse.  Ehkä sitten joskus. :) 

Ps. Pienen tutkimusretken jälkeen Internetin ihmeelliseen maailman, voin todeta, että löytämämme Arabian rasia, on Emma-mallistoa, ja sen arvo netissä on noin 80 euron paikkeilla. Hihi. 

 Huutokauppasaalista...

Kukkorasia saa tästä edespäin uuden viran, korurasiana.

 Iltatunnellmia eiliseltä.


H:n tädiltä saatu, ihastuttava majakka, valaisee tietä keittiössä :)

Ei kommentteja: