perjantai 29. huhtikuuta 2011

Glada vappen!

Hauskaa vappua! Meidän vappu kuluu olohuoneen parkettia asentaessa ja seiniä tapetoidessa. Pian on kolmaskin huone valmis, ja muuttopakkailu saa alkaa toden teolla. Jännittävää! 

Viimepäivät on H ahertanut sisällä isänsä kanssa, ja minä penkonut maata pihalla parhaani mukaan. Konsulttiapua on myös saatu isovanhemmilta. Mummu kävi neuvomassa kuinka omenapuut ja marjapensaat pitää leikkoa. Niitäkun meillä riittää. 26 marjapensasta on nyt kuokittu ja renssattu. 

Iso piha on ihan kiva, mutta haravoidessa tuntuu, että vähemmälläkin pärjäisi. Onneksi on enää murtoosa jäljellä. Tänään investoin  lastenharavaan, jotta pääsisin paremmin käsiksi pensasaitojen keskustaan. Voin muuten kertoa, että on aika hauskaa tuoda skootterilla 2 maalipurkkia, kastelukannu ja harava. Eräs sivustakatsoja totesi, että nyt olisi kyllä neidillä käyttöä mopoperäkärrylle. Jep, niin olisi ollut, mutta perille päästiin ilmankin. 

Simarikasta vappua! 

// C & H

Keittiökaappeja on alettu asentamaan
Uudet patterit on hankittu ja kiinnitetty paikoilleen...

 Toinen patteri piiloutuu keittiökalusteiden taakse. Ilma kierrätetään laminaattitasoon kiinnitettävien ritilöiden kautta.

 Viikonloppuna asennetaan tänne lattia ja tapetoidaan seinät. 
Katto on maalattu tänään, kuvan ottamisen jälkeen.
Kattomaalina olemme käyttäneet Tikkurilan Siro Himmeä kattomaalia


Rappuset peittävä ruma puska kaadettiin....

 Nyt kaivattaisiin vain vapaaehtoisia kaivamaan juuret ja kanto pois ;)

H:n mielestä meidän pitää ostaa uusi ruohonleikkuri. Talosta löytynyt ei kuulemma kelpaa. Itse en ymmärrä mikä vika tuossa on. ( Meillä on työnjako: H hoitaa ruohonleikkaamisen, minä lumityöt)

Vähän on kukkiakin jo istutettu silmäniloksi ja tilapäinen kukkapenkki koottu tiilistä:)

 

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.