torstai 18. marraskuuta 2010

Vaatekaupan lattia

Remontin edistyessä on hassua huomata miten on alkanut tarkkailemaan omaa ympäristöään aivan eri tavalla. Ikinä aikaisemmin en ole vaatakaupoissa kierrellessä kiinnittänyt huomiota kaupan lattiaan tai seiniin. Tänään kuitenkin etsiessäni joululahjoja huomasin yhtäkkiä ihastelevani vaatakaupassa olevaa vahnaa lankkulattiaa ja miettiväni olivatkohan nätit pylväät vain sisustuselementtejä vaiko kantavia pilareita! 

Se että H on tätä tehnyt jo pidemmän aikaa, tarkkaillut ympäristöään remonttiatekevin silmin, ei ole minua niinkään kummastuttanut. Lähinnä huvittanut että joku voi kesken jääkiekkopelin tutkailla jäähallin kattopalkkeja...Mutta nyt se on tarttunut myös minuun! Vaatteita en niinkään kaupassa katsellut. Mietin vain kuinka nätti lattia olisi meillä kotona! Toisaalta hyvä näin, säästyypä ainakin rahaa. Heh.

Rakennuksella homma edistyy kuulemma hienosti. Palkit on nostettu paikoileen ja toinen uusi seinä on viittä vaille valmis rakenteiltaan. Lauantaina kotiuduttuani opiskelujenparista lupaan mennä ensimmäisenä kuvaamaan tämänhetkisen tilanteen. 


Etäältä ei voi remontissa auttaa, mutta sisustustavaroita kylläkin shoppailla. Rakastan sitä kun kaupat ovat alkaneet täyttyä punasista tavaroista. Kohta kotonamme on joulu! 


// C






Muun muuassa tällaiset tyynynpäälliset Pentikistä on löytänyt tiensä meidän jouluun.

Ei kommentteja: