lauantai 13. marraskuuta 2010

Ullakko.

Remonttimme suurin, haastavin ja ehkä myös ihanin projekti on ullakko. Toiveena olisi että saisimme sen valmiiksi vuodenvaihteen tienoilla, mutta valitettavastí valttikortit ovat tällä hetkellä pakkasherran hallussa. Eristämisessä tulemme käyttämään ekovillaa joka vaati plus/nollakelin puhaltamishetkellä. Ainakin pari viikkoa menee vielä rakennushommissa ennenkuin villat voitaisiin puhaltaa. Mutta ollaanko sillon jo keskellä ennustettuja hirmupakkasia? 

Tällä hetkellä ullakolla on purettu kaikki paitsi lattia. Suuri kiitos kaikille ystäville ja sukulaisille jotka ovat meitä auttaneet niin purku kuin rakennustöissä! Ilman purkutalkoita purkaisimme varmaan vieläkin ullakon vanhoja seiniä! Myös uusia koolauksia (H saa kirjautua korjaamaan väärät sanavalintani myöhemmin, heh) on jo rakennettu paikoilleen, tuulensuojalevyt asennettu ja uusi kantava väliseinä rakennettu.  Täytyy siis vain toivoa että pakkasherra on anteliaalla tuulella ja tarjoaa meille nollakelipäivän muutaman viikon kulutta!

Hauskaa lauantaita!

Ps. Jos olet kaupungille menossa kannattaa pyörähtää Pentikillä. Joulutavarat ovat saapuneet ja ovat kerrassaan ihastuttavia! Ensimmäiset joulukoristeet oli pakko ostaa jo eilen kun sinne vahingossa eksyin.

// C


Tässä kuvia ullakosta. Valitettavasti uusimmat kuvat puuttuvat, mutta niitä tule pian!


Ullakko lähtötilanteessa.

Tuleva makuuhuone.

Ullakon vanha Wc. Remontin yhteydessä vanha WC-tila laajennetaan n. 3 kertaiseksi
ja sinne rakennetaan kunnon suihku ja säilytystilat!

Purkuhommien edistyessä ullakonkin ilme alkoi muuttumaan!

Vanhaa purkaessa, puutavaraa kertyy! 
Tällaisia kuormia on jo kaksi lähtenyt kaatopaikalle.
Onneksi on traktorinkärry mitä lainata!

Nämä eristeet tullaan korvamaan selluvillalla! 

Jo hieman uutta katossa. 
Tämäkin kuva on jo muutamia viikkoja vanha,
ajankohtaisia kuvia tulee pian!

Ei kommentteja: