lauantai 21. toukokuuta 2011

Grillikautta odotellessa.

Kesää odotellaan jo kovasti, ja siinä sivussa tietenkin grillailukautta. Kuinka ihanaa tuleekaan olemaan, kun lämpiminä kesäiltoina saa istua pihalla omenapuun alla, loistavassa seurassa, hyvää pihviä mutustaen. Mahdollistaaksemme tämän,  olemme jo "muuttaneet" puutarhakalusteet uuteen kotiin. Ja kivaltahan se tuntui lounastaa tänään ulkosalla, omenapuun alla.


Pihalla on muutenkin tullut touhuttua. H kävi ostamassa ruohonleikkurin, ja meidän "niitty" saatiin vihdoinkin normaaliin pituuteen. Itse olen yrittänyt kukilla hämätä ympärillä olevaa kaaosta, jos on joku mikä vangitsee katseen, ei ympäristöä näy. Eikös se ole niin? Noh, tänään olemme kuitenkin H:n äidin kanssa urakoineet pihalla, ja alla olevat kuvat eivät enää oikein pidä paikkaansa ;) Nyt totuus on lähempänä ensimmäistä kuvaa. ONNEKSI. 

Ps. Jos joku haluaa viinimarjapensaan taimia, niin niitähän meillä riittää vaikka koko kylälle jakaa! Puskia kun tuppaa meidän pihalla kasvamaan kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa (omenapuun sisällä) paikoissa :) 

Ihan kotoisaa, eikös vain?

 Se kotoisuus vaan riippuu siitä mistä kuvakulmasta katsoo ;)

Ei kommentteja: