maanantai 21. helmikuuta 2011

Keittiösuunnitelma.

Tällaiset kaapistot keittiöömme tulee. Huoneen mittasuhteet eivät ole todelliset, ja saareke on väärinpäin, mutta kyllä kuvista jonkun käsityksen saa, vaikka huone vaikuttaakin kuvissa paljon todellisuutta pienemmältä. Monen tuumauksen ja eri suunnitelman jälkeen, totesimme, että tällainen keittö olisi meille toimivin. Halusimme tarpeeksi säilytys- ja työskentely tilaa, mutta samalla säilyttää avaruuden joka keittiössä vallitsee.

Keittiön suunnittelussa suurin haaste oli se, että keittiössä ei ole yhtään "ehjää" seinää, jossa ei olisi ikkunaa tai ovea, ja se, että ikkunat ovat niin matalla ja kaikenlisäksi niiden edestä löytyy vielä patterit. Toivottavasti valitsemamme keittiö on todellisuudessakin toimiva kokonaisuus!




5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienon näköinen keittiö!
Aukeaako teillä tuo jääkaappi seinästä poispäin niinkuin kuvassa näyttäisi olevan? Käytännön syistä kääntäisin toisinpäin oven :)

C ja H kirjoitti...

Kiitoksia, olemme itsekkin kyllä tyytyväisiä! Toivottavasti lopputuloskin miellyttää :)
Jääkaappi on kuvissa väärinpääin, ja tulee todellisuudessa aukeamaan vasemmalle, niinkuin ehdotit :)

Anonyymi kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Upea keittiö! Minua kiinnostaa kuinka toteutatte tuon matalan tason ikkunan edessä - onko patteri siellä takana? Mikä on tason ja laatikoiden syvyys?

C ja H kirjoitti...

Heippa! Jäänyt kommentti kokonaan huomaamatta, anteeksi! Juu, patteri on tason takana, ja ilma kiertää ilmastointiluukkujen kautta. Laatikot ovat 45 cm syviä, ja taso 60 cm. Patterille siis on tilaa 15 cm :)