lauantai 8. tammikuuta 2011

Maalaa maailmasi...

Uusi vuosi ja uudet kujeet aloitettiin pakkeloinnin, hiomisien, pakkeloinnin, hiomisen, imuroinnin  ja maalaamisen merkeissä. Makuuhuone on siis käytännössä valmis tapetoitavaksi, mutta totesimme, että ei ole mitään järkeä tapetoida ja asentaa parkettia paikoilleen, ennenkuin saman kerroksen kaikki huoneet ovat samassa valmiustilassa. Muuten on pian uudet tapetit pilalla, kiitos kaiken pölyn jota remontointi muissa huoneissa nostattaa ilmaan.


Salin lattiasta imettiin perjantaina purut pois. Lattian alta ei löytynyt mitään aarteita, mutta onneksi ei mitään ikäviäkään yllätyksiä. Sen sijaan lattian betonipohja paljasti, että talonrakentajalla on ollut koira, koska betoniin oli ikuistunut tassunjäljet. Ehkä merkki siitä, että meidänkin pitäisi pieni allergiaystävällinen Sulo-koira hankkia taloa vartioimaan. Perinteitähän tulee kunnioittaa...




Ensimmäinen pakkelointi...


Toinen kierros...

Sitten hiomisen jälkeen vähän maalia...

...ja tältä se näyttää :) 

Alkutilanne....

...sitten sisälle tuotiin Monsteri-käärmeimuri....

...joka oli kiinni isossa "roskisautossa"...

...ja niin ne purut vain kummasti hävisi!

Sulolla oli todistettavasti koira! :)

2 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Hei Ullakkopossut! :)
Itsekin olemme suunnittelemassa ullakon laajentamista.. tuliko yllätyksiä?

C ja H kirjoitti...

Heippa Norppa!

Ullakon purimme syksyllä, vain ulkoseinät jätettiin pystyyn. Mitään suurempia yllätyksiä ei tullut vastaan. Savupiipun kohdalta on joskus aikoinaan päässyt hieman vettä valumaan piippua pitkin, mikä oli aiheuttanut puitten tummumista. Mitään kosteus tai homevaurioita ei onneksi kuitenkaan löytynyt. Tummuneet lankut vaihdetaan remontin yhteydessä uusiksi.

Kovien pakkasten vuoksi ullakkoremontti jäi kesken ja odottelee nyt kevättä :)