keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Gammalsvenska.

Tämä remppaaminen on yhtä päätösten teko ja valintojen valtamerta. Nyt on kuitenkin ensimmäinen, aika ratkaiseva päätös tehty. Nimittäin salin tapetti. Tyyliltään tapetti on hyvin vanhanaikainen, juuri se mitä huomasimme haluavamme. Emme kuitenkaan olisi uskonut että päätyisimme vihreään tapettiin, mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Tapetti miellytti heti kumpaakin ja pitkän pohdinnan jälkeen totesimme että vihreä on juuri se mitä meidän olohuone/sali tarvistee. Eli talonperinteistä ja vanahanajantyylistä tullaan pitämään kiinni ainakin keskikerroksessa. 


Vinkki: Kilpailuttakaa aina eri kaupat tapetteja ostassa. Valitsemamme tapetin hinnassa oli yli 20 euro hintaeroa rullaa kohden eri kaupoissa!


Tapetti löytyi Duron Gammalsvenska tapeter- mallistosta...

ja tältä se näyttää!

Väri on kyllä kuvassa hieman todellisuudesta vääristynyt.
Mutta suunnilleen tältä se näyttää!


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I LIKE ALOT! ja måst komma o si nån dag hu de börjar se ut =)

C ja H kirjoitti...

We like it too! :) De ska du absolut göra!

Sari Jyväskylästä kirjoitti...

Hei! Sama tapetti on valittu meidän mökille. Mistä ostitte omanne, kun hintavertailuja teitte? Paikallinen Terra myy 37€ rulla, onko hyvä hinta vai saitteko halvemmalla jostain? Kiitos!

Ihana blogi teillä muuten, useamman kerran olen kurkannut jo :) Hyvää jälkeä on tullut.

C ja H kirjoitti...

Heippa Sari!
Pahoittelen, että en ollut huomannut kommenttisia aikaisemmin! Nyt laitoin kuitenkin vastauksen s-postiisi. Kiva kun tykkäät! :)
// Camilla